iDeal, geen verzendkosten, snelle bezorging, retourneren

U hebt niets in uw winkelwagen.

Week van de teek 3 t/m 10 april

03-04-17

De lente is officieel begonnen, maar daarmee ook het tekenseizoen. Teken komen in Nederland op tal van plaatsen voor. In bossen en parken is de kans op een tekenbeet het grootst. Tekenbeten kunnen bepaalde risico’s met zich mee brengen en om dit onder de aandacht te brengen is er deze week (3 tot  en met 10 april) de week van de teek

Beschermen tegen tekenbeten

Bescherming tegen tekenbeten wordt steeds belangrijker. Teken komen op veel plaatsen in Nederland voor. Ze leven in hoog gras en struikgewas en lijken op kleine platte spinnetjes. Een tekenbeet is meestal onschuldig maar kán u ziek maken. Op de tekenradar kunt u zien hoe actief de teken zijn. Met eenvoudige maatregelen kunt u een besmetting voorkomen.

Één van die maatregelen is teekwerendekleding.

Dit is kleding met een impregnering in de basisstof welke ervoor zorgt dat de teek uw blote huid niet kan bereiken. De teek zal zich op deze kleding net zo gedragen als op elk ander kledingstuk. Echter door de impregnering ontstaat er bij de teek een knock-down effect waardoor hij van uw kleding afvalt.

Het belangrijkste is dat u zich beschermt op een veilige manier en dat u zeker bent dat u de bescherming tegen de teek altijd bij u hebt. In tegenstelling tot andere middelen die op de markt verkrijgbaar zijn, werkt teekwerende kleding onder alle omstandigheden.

Daarnaast is de kleding functioneel maar ook modieus en onder alle omstandigheden te dragen.


« terug