iDeal, geen verzendkosten, snelle bezorging, retourneren

U hebt niets in uw winkelwagen.

Hoe werkt teekwerendekleding

15-08-12

Wandelaars, natuurfotografen, vissers mensen die van het buitenleven houden, komen steeds vaker in aanraking met de teek, een kleine maar gevaarlijke ziekteoverbrenger. Jaarlijks worden vele mensen binnen Nederland en Duitsland door dit beestje besmet met de slopende ziektes Lyme-Borreliose en FSME. Het Nederlandse bedrijf Rovince maakt tekenwerende kleding die preventief werkt tegen deze gemene ziektes. De kleding wordt gedurende de productie uitgevoerd met de gepatenteerde anti-teken toepassing ZECK-Protec.

Als een teek op deze behandelde kleding komt, raakt hij bedwelmd en overlijdt vervolgens. Voor de gezondheid van de mens bestaan er geen gevaren. De Rovince ZECK-Protec kleding is uitvoerig op elke vorm van risico voor de mens onderzocht en getest door TNO/TÜV, ARBO-Unie en Dermatest.

De kledinglijn is te herkennen aan het onderscheidende ZECK-Protec logo en garandeert de volgende revolutionaire eigenschappen:

ZECK-Protec vormt een permanente beschermingslaag op uw Rovince kleding!
ZECK-Protec zorgt ervoor dat uw Rovince kleding u beschermt tegen teken!
ZECK-Protec is volkomen ongevaarlijk voor de mens!
ZECK-Protec is blijvend actief, ook zelfs na 80 wasbeurten!
ZECK-Protec beschermt altijd een groot deel van uw lichaam!
ZECK-Protec beschermt bij alle weersomstandigheden!
ZECK-Protec is volledig geurloos, dermatologisch getest, huidvriendelijk en machine wasbaar.

De protectie blijft actief gedurende meer dan 80 wasbeurten, hierdoor is de ZECK-Protec toepassing ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Voor de beste bescherming tegen tekenbeten, adviseren wij u een combinatie te dragen van de Rovince ZECK-Protec sokken, broek, shirt met lange mouwen en pet.


« terug