iDeal, geen verzendkosten, snelle bezorging, retourneren

U hebt niets in uw winkelwagen.

Spijkerbroek ZECK-PROTEC

€ 66,00

Traditionele jeans met Zeck-protec behandeling


Bent u toch niet zeker over uw maat?
Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@teekwerendekleding.nl


SPIJKERBROEK ZECK-PROTEC Altijd met jaloerse blikken gekeken naar de buurman, die wel gewoon in een spijkerbroek naar zijn werk kan? Gelukkig staan de ontwikkelingen in de groensector niet stil en hebben wij sinds kort een comfortabele spijkerbroek in ons assortiment die special voor de groenprofessional is ontwikkeld. Het is een traditionele jeans van 100 procent katoen met twee steekzakken, twee achterzakken, een muntzakje, vijf riemlussen en een ritssluiting met jeansknoop. Uiteraard is de spijkerbroek geïmpregneerd met Zeck-protec (teekwerende bescherming) en heeft voor de gehele levensduur geen nabehandeling meer nodig.


Rovince

* Verplichte velden


Excl. BTW: € 54,55 Incl. BTW: € 66,00
Beweeg uw muis over de afbeelding of gebruik u scroll-wiel voor een 360 graden beeld van het product. Klik op het product om in te zoomen

Details

Als een teek op deze behandelde kleding komt, raakt hij bedwelmd en overlijdt vervolgens. Voor de gezondheid van de mens bestaan er geen gevaren. De Rovince ZECK-Protec kleding is uitvoerig op elke vorm van risico voor de mens onderzocht en getest door TNO/TÜV, ARBO-Unie en Dermatest.

De kledinglijn is te herkennen aan het onderscheidende ZECK-Protec logo en garandeert de volgende revolutionaire eigenschappen:

ZECK-Protec vormt een permanente beschermingslaag op uw Rovince kleding!
ZECK-Protec zorgt ervoor dat uw Rovince kleding u beschermt tegen teken!
ZECK-Protec is volkomen ongevaarlijk voor de mens!
ZECK-Protec is blijvend actief, ook zelfs na 80 wasbeurten!
ZECK-Protec beschermt altijd een groot deel van uw lichaam!
ZECK-Protec beschermt bij alle weersomstandigheden!
ZECK-Protec is volledig geurloos, dermatologisch getest, huidvriendelijk en machine wasbaar.

De protectie blijft actief gedurende meer dan 80 wasbeurten, hierdoor is de ZECK-Protec toepassing ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Voor de beste bescherming tegen tekenbeten, adviseren wij u een combinatie te dragen van de Rovince ZECK-Protec sokken, broek, shirt met lange mouwen en pet.

Details

Maat tabel