iDeal, geen verzendkosten, snelle bezorging, retourneren

U hebt niets in uw winkelwagen.

Blouse desert vrouw

€ 81,00

Blouse met een permanente anti-teek behandeling van vuil afstotend buitenmateriaal, Hersluitbare okselventilatie, Snel drogend, Licht draagcomfort, Twee afsluitbare borstzakken. Kleur Khaki


Rovince

* Verplichte velden


Excl. BTW: € 66,94 Incl. BTW: € 81,00
Beweeg uw muis over de afbeelding of gebruik u scroll-wiel voor een 360 graden beeld van het product. Klik op het product om in te zoomen

Details

Deze blouse is uitgerust met ZECK-Protec. De gebruikte stof is snel drogend voor een optimaal draagcomfort. De stof is tevens vlekwerend. Dit model heeft lange mouwen, een borstzakje dat door middel van een rits af te sluiten is én een extra ventilatie onder de oksel en in de zijnaden. Hierdoor is het een functioneel overhemd welke is geschikt voor diverse werkzaamheden onder alle weersomstandigheden.

Details

Als een teek op deze behandelde kleding komt, raakt hij bedwelmd en overlijdt vervolgens. Voor de gezondheid van de mens bestaan er geen gevaren. De Rovince ZECK-Protec kleding is uitvoerig op elke vorm van risico voor de mens onderzocht en getest door TNO/TÜV, ARBO-Unie en Dermatest.

De kledinglijn is te herkennen aan het onderscheidende ZECK-Protec logo en garandeert de volgende revolutionaire eigenschappen:

ZECK-Protec vormt een permanente beschermingslaag op uw Rovince kleding!
ZECK-Protec zorgt ervoor dat uw Rovince kleding u beschermt tegen teken!
ZECK-Protec is volkomen ongevaarlijk voor de mens!
ZECK-Protec is blijvend actief, ook zelfs na 80 wasbeurten!
ZECK-Protec beschermt altijd een groot deel van uw lichaam!
ZECK-Protec beschermt bij alle weersomstandigheden!
ZECK-Protec is volledig geurloos, dermatologisch getest, huidvriendelijk en machine wasbaar.

De protectie blijft actief gedurende meer dan 80 wasbeurten, hierdoor is de ZECK-Protec toepassing ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Voor de beste bescherming tegen tekenbeten, adviseren wij u een combinatie te dragen van de Rovince ZECK-Protec sokken, broek, shirt met lange mouwen en pet.

Details

Dames Maten.
XS = 34
S = 36
M = 38
L = 40
XL= 42
XXL= 44